Hledáte video ze Spartakiády?

O jedné naší kuriozitě…

Když Milan Sýkora skoro před 10 lety psal svůj vzpomínkový článek, určitě netušil, jakou “lavinu” spustí tím, že publikuje fotografii ze spartakiádního průvodu. Tato fotografie je jednoznačně nejkomentovanější fotkou na našem webu, může směle konkurovat dokonce i velmi kontroverzním článkům. Je to jistě dílem nostalgická záležitost, protože spousta komentářů se ptá stále na totéž – nemáte někdo video ze Spartakiády?

Před nějakou dobou mě počet reakcí donutil k tomu, že jsem opravdu začal zjišťovat, kde by se takový záznam dal pořídit a světe div se, našel jsem. Kontaktoval jsem Českou televizi a přišla mi tato odpověď.

Dobrý den,

jednotlivé skladby můžeme poskytnout pro soukromý archiv, cena za tuto službu - přepis na DVD do 20 minut - je 930 Kč + 20% DPH.

Kontaktní adresa: produkcni.sluzby@ceskatelevize.cz

S pozdravem

Růžena Klimešová
vedoucí produkce

ČESKÁ TELEVIZE
Produkční služby
Kavčí hory, 140 70, Praha 4
Tel.: +420 2 6113 7404 

Dotazy na sehnání skladeb chodí prakticky neustále a zdá se, že v tom množství už tazatelé nedohledají moji odpověď. Takže pokud máte zájem o videa ze Spartakiád, kontaktujte Českou televizi. V případě, že si vystačíte s amatérskými záznamy ne zrovna vysoké kvality, můžete zkusit hledat např. na YouTube.

1 komentář u „Hledáte video ze Spartakiády?“

Napsat komentář